Over ons

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Zwijndrecht

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water door het dak uw huis in stroomt. Wij kunnen u hiermee helpen!

Een dak is een belangrijk onderdeel van het huis. Een dak beschermt u namelijk tegen allerlei weersinvloeden. Zo moet uw dak bestendig zijn tegen regen, wind, sneeuw en hagel. Daarnaast moet uw dak ook bestand zijn tegen alle temperaturen.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van allerlei dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties.

Inmiddels hebben wij al duizenden daken in uw regio bedenkt. Wanneer wij uw dak bedekken weet u zeker dat u meerdere jaren zonder problemen kunt genieten. U ontvangt namelijk 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Op het moment dat u een afspraak maakt komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Eerst onderzoeken wij de huidige status van uw dak. Op basis daarvan stellen wij een plan van aanpak op. Vervolgens voeren wij deze werkzaamheden uit.

In het geval van een lekkage of kleine schade kan er gekozen worden om een kleine reparatie uit te voeren of een gedeelte van het dak te vervangen. Dit is in veel gevallen goedkoper dan het gehele dak te renoveren.

Als er besloten wordt de huidige dakbedekking volledig te vervangen wordt eerst uw oude dakbedekking van het dak verwijderd. Wanneer nodig wordt uw dakconstructie versterkt of aangepast. Daarna zullen wij de nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden wordt uw dak uitvoerig getest. Onder andere op stevigheid en waterdichtheid. Uiteraard ruimen wij afsluitend altijd al het gereedschap en materiaal netjes op.

Heeft u dakschade opgelopen en wilt u dit op korte termijn laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Dakdekker Zwijndrecht op 078 203 37 39.

Dakdekker Zwijndrecht
Zwijndrecht Dakdekker

Werkwijze Dakdekker Zwijndrecht

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

 

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Heeft u dakschade?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Kosten Dakdekker Zwijndrecht

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 078 203 37 39.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Zwijndrecht
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Zwijndrecht met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 078 203 37 39

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Zwijndrecht

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Zwijndrecht om het lek te dichten.

Dakdekker Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een dakdekker in Zwijndrecht? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Zwijndrecht

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Zwijndrecht!

Dakinspectie Zwijndrecht

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Zwijndrecht

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Zwijndrecht voor een afspraak!

Dakrenovatie Zwijndrecht

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Zwijndrecht

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Zwijndrecht lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Zwijndrecht.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

U kunt ons bereiken voor het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij dakinspecties uit. Wanneer u schade heeft kunnen wij ook een dakreparatie uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Zwijndrecht actief?
We zijn werkzaam in Zwijndrecht en wijde omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 078 203 37 39.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
Wat de totale kosten van de dakreparatie zullen zijn hangt af van de klus. De kosten worden bepaald door de omvang van de klus. De kosten van kleine klussen zullen lager zijn dan de kosten van grote klussen.

Erg belangrijk is de tijd die nodig is om de reparatie uit te voeren. Ook moet u rekening houden met kosten voor de gebruikte materialen, het gereedschap en de machines die ingezet zijn.

Zorg ervoor dat schade aan het dak altijd zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Des te langer u wacht met de reparatie, des te groter het probleem wordt en des te duurder het wordt om de reparatie uit te laten voeren.

Voor meer informatie raden wij u aan telefonisch contact op te nemen. Dat kan via 078 203 37 39.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via 078 203 37 39. Een collega van Dakdekker Zwijndrecht zit klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer wij werkzaamheden uitvoeren ontvangt u hierop 10 jaar garantie. Zijn er binnen deze jaren problemen met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd? Dan komen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Op het moment dat u te maken krijgt met een daklekkage moet u als eerst op zoek naar de bron van het probleem. Vraag uzelf af waar het lek zich bevindt en probeer daarna te achterhalen waardoor deze is ontstaan.

Wanneer u dat duidelijk heeft kunt u het lek proberen te dichten. U kunt hier eventueel Waterstop voor gebruiken. Waterstop is een middel waarmee u het lek tijdelijk kunt stoppen. Mocht u het lek niet kunnen dichten, probeer het water dan zoveel mogelijk op te vangen in een emmer of een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp van een professionele dakdekker in. Wanneer hij ter plaatse is zal hij kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens goed te kunnen verhelpen. Zo is de lekkage binnen de kortste keren verholpen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan binnen no-time extreem veel schade aanrichten, zowel binnens- als buitenshuis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Wacht dan niet en neem direct contact op. Wij zijn te bereiken via 078 203 37 39.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Daken gaan namelijk voor eeuwig mee. Elke soort dakbedekking heeft een eigen levensduur. Wanneer deze duur bereikt is, zal de kwaliteit van de dakbedekking snel afnemen en wordt de kans op schade en lekkages aanzienlijk groter.

Zo is het mogelijk dat de dakbedekking uitdroogt. Hierdoor kunnen er barsten en scheuren ontstaan in de dakbedekking. In het geval van een bitumen dak is het mogelijk dat er blaasjes of luchtdeeltjes in het materiaal komen.

Veel mensen gebruiken een dakrenovatie om ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Door een nieuwe/betere isolatielaag aan te brengen in uw dak bespaart u op uw energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Heeft u last van terugkerende problemen? Zijn er bepaalde reparaties die in korte tijd meerdere uitgevoerd moesten worden? Ook dan is het aan te raden een renovatie uit te laten voeren om van deze problemen af te komen.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Zwijndrecht op 078 203 37 39.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker. Ook bij kleine gebreken aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn veel blijvende schade aanrichten aan uw huis.

Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken op 078 203 37 39. Probeer de scheuren of kieren in de tussentijd zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?

Belangrijk is dat elk dak anders is. Afhankelijk van uw huidige dak en wensen voor het nieuwe dak wordt er een plan opgesteld. In dit plan wordt bepaald welke dakbedekking gebruikt gaat worden, welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en hoe dit precies gedaan gaat worden.

Vervolgens moet het oude dak verwijderd worden. Dit begint bij het verwijderen van de dakbedekking. Daarna wordt (wanneer nodig) de oude dakconstructie afgebroken. De dakconstructie is de basis van het dak. Dit is het samenstel van balken aan de binnenkant van uw dak en zorgt voor de stevigheid van het geheel.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna kan er begonnen worden met het aanbrengen van de isolatie en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking moet op zijn eigen manier aangelegd worden. Afhankelijk van de keuze van de dakbedekking wordt bepaald op welke manier deze wordt aangebracht.

Wanneer ook de dakbedekking is aangebracht is het dak in principe af. Nu volgt alleen nog een uitgebreide controle. Er wordt onder andere gekeken naar naden, kieren, afwerkingsfouten, et cetera.

Is alles op de correcte manier aangebracht en bent u helemaal tevreden? Dan ruimen wij alle spullen op en kunt u genieten van uw nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak in kaart gebracht. Wij inspecteren diverse onderdelen van uw dak. Als eerste controleren wij de kwaliteit van de dakbedekking. Wij controleren of er geen scheuren in zitten, of alles nog goed op elkaar aansluit en of er niks beschadigd geraakt is.

Ook controleren wij de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de basis van uw dak. Deze constructie zorgt ervoor dat uw dak stevig genoeg is om uw dak te dragen tijdens alle weersomstandigheden. Problemen met constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Tevens controleren wij uw gehele dak op de kwaliteit van de afwatering. Een goede afwatering is belangrijk voor uw eigen dak. Wanneer er een korte periode water op uw dak ligt kan dit geen kwaad. Echter, wanneer dit een langere tijd het geval is kan dat voor problemen zorgen. Uw dak kan doorlekken.

Daarnaast controleren wij alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade of lekkages. Het is goed om deze regelmatig te laten inspecteren om te controleren of alles nog strak op elkaar is aangesloten.

Regelmatig ontstaan er lekkages door toedoen van dieren en plantengroei. Het is goed om uw dak te controleren op nestjes van dieren, plantengroei, algen, mos en andere voorwerpen die daar niet in thuis horen.